SIZA vrouwenochtend 14 april

Vrijdag 14 april er weer een SIZA ochtend gepland. Een mooi moment voor alle vrouwen uit Bodegraven en omgeving waarin we samen in Zijn aanwezigheid mogen zijn. Deze ochtend zal Lia Lok spreken. Het werkwoord dat deze ochtend centraal staat is: Geloven is een werkwoord.

Geloven

Wat komt daar allemaal bij kijken? Moet ik zelf iets doen of heeft Jezus alles gedaan? Volharden in geloof. Volhouden. Als het moeilijk is in het leven, of juist als alles van een leien dakje gaat. Hoe weet ik of ik echt geloof? De bijbel gaat open in Romeinen 5:1-5 en we zullen de gelijkenis van de zaaier gaan lezen. Als gelovige heb je wortels nodig.

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving.

Vanaf 9.30 gaan de deuren open voor koffie of thee (kleine bijdrage gevraagd) met wat lekkers. 

Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee! 

Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen In Zijn Aanwezigheid.

Hartelijke groet van het SIZA team; Eveline Segers, Cobie de Romph, Toos Bakker en Charlotte Benders

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter