Politiewagen beschadigd na achtervolging in Reeuwijk, verdachte aangehouden in Gouda

Woensdagmorgen 29 maart vond er rond 00.40 uur een achtervolging plaats waarbij een politiewagen op de Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk beschadigd raakte. De achtervolging eindigde uiteindelijk in Gouda. De landelijke eenheid gaf een volgteken aan een voertuig, maar de automobilist negeerde dit en ging er vandoor. Tijdens de achtervolging vond er een botsing plaats met de politiewagen op de Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk.

Kort daarna werd er een Burgernet-melding uitgegeven om uit te kijken naar een Volkswagen Golf met schade.  

De politie heeft later een persoon aangehouden op het Omlooppad in Gouda. De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de politiewagen die bij de botsing betrokken was.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp