Voorjaarsmarkt in BatensteinBuiten

De lente is begonnen, tijd om eropuit te gaan. Vier de start van het voorjaar tijdens de Voorjaarsmarkt op zaterdag 1 april bij BatensteinBuiten voor jong en oud. Op zaterdag 1 april a.s. gaat BatensteinBuiten, de grootste gratis spetter-, sport- en speelplaats in Woerden, weer open. Vanaf dan is iedereen weer welkom om zich uit te leven in BatensteinBuiten. Nodig je vrienden uit voor een feestje of geniet van een midgetgolfen op de prachtige 12-holes midgetgolfbaan als is weer mogelijk.

Ter gelegenheid van de opening vindt er een gezellige voorjaarmarkt van Woerden in BatensteinBuiten plaats, georganiseerd in samenwerking met RC-Productions. Met meer dan 50 kramen, muziek, veel speelgelegenheid voor kinderen en nog veel meer leuke activiteiten wordt het terrein dit jaar wederom feestelijk geopend. Kom gezellig langs en geniet van een tal van lekkernijen en shop jouw favoriete product op bij één van de kramen.

Woerden Sport is met een eigen kraam aanwezig, hier kan je informatie krijgen over de aqualessen. Ook kun je hier kinderen vanaf 3,5 jaar gratis inschrijven op de wachtlijst voor de zwemles bij Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen.

De nieuwe Dukkie Truck wordt op deze dag ook geopend. Hét nieuwe horecaverkooppunt in BatensteinBuiten. Haal hier een lekker verfrissend drankje, ijsje of je midgetgolfattributen voor een potje midgetgolf met vrienden en familie.

Vier het voorjaar met elkaar en kom gezellig langs. Kijk voor de details op de website www.woerdensport.nl/batensteinbuiten of https://www.woerdensport.nl/agenda/voorjaarsmarkt-en-opening-batensteinbuiten

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp