Raad het Paaswoord in Bodegraven tijdens de Paasei Speurtocht

BOV Paasei Speurtocht – 8 april 2023

Tijdens deze Paasei Speurtocht op zaterdag 8 april van 12.00 – 16.00 uur gaan deelnemers op zoek naar 24 grote paaseieren die staan verstopt in de etalages van de winkels. Op ieder paasei staat een letter vermeld. Raad jij de zin door alle letters op de juiste plaats te zetten? 

Voor de deelnemers zijn er speurkaarten, inclusief een leuke kleurplaat voor een kleurwedstrijd, een heerlijk paasrecept en leuke weetjes! De speurkaarten worden op 31 maart uitgedeeld op scholen en zijn vanaf 1 april verkrijgbaar bij Readshop Karssen. Tijdens de speurtocht komen deelnemers ook nog 4 leuke spelletjes tegen. Bij ieder spelletje krijg je een sticker. Heb je alle letters geraden en de 4 stickers ontvangen? Lever dan je speurkaart in bij de paashazen op het Raadhuisplein en maak kans op een leuke prijs.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter