Kidsdisco 31 Maart 

It’s Playtime!! 

Wat was het weer ouderwets gezellig in De Zon tijdens de laatste KidsDisco. Op onze Kinder Carnaval Party werd weer naar harte lust gedanst en gezongen op de allerleukste liedjes van toen en nu. Gelukkig is de maand alweer bijna voorbij, want dan is het weer tijd voor een nieuwe KidsDisco. 

De Kidsdisco is een maandelijks evenement van SSCB De Zon voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke laatste vrijdag van de maand worden de deuren van De Zon namelijk geopend voor een onvervalste kinderdisco voor alle basisschoolleerlingen. Elke editie krijgt zijn eigen thema en daar wordt door de kinderen over het algemeen graag gehoor aan gegeven. Er wordt enthousiast gedanst, gezongen en plezier gemaakt in onze vertrouwde omgeving. Onze huis DJ Tobias draait de leukste plaatjes en verzoekjes zijn natuurlijk altijd van harte welkom. 

De entree is zoals altijd € 2,50 per kind en hiervoor krijgen ze een lekker zakje chips en onbeperkt limonade. Voor de ouders is de kleine bar geopend waar onze enthousiaste barkeepers klaar staan voor een drankje en een kletspraatje. 

Kom ook gezellig langs en maak kennis met de enige echte KidsDisco van Bodegraven. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter