Zet in je agenda, de toekomst vindt op 4 juni plaats op GOUDasfalt

Op zondag 4 juni 2023 van 12.00 tot 19.00 uur is GOUDasfalt DE plek waar je toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden. Je vindt er  kramen vol lokale, vintage, bio, zero waste, upcycle, fairtrade en handgemaakte producten. Ook zijn er workshops om je klaar te stomen voor de toekomst, sprekers die hun tijd vooruit zijn, straattheater en film met toekomstperspectief. En je kunt er genieten van muziek met een activistisch randje, veggie en vegan foodtrucks en nog veel meer!

Dit gratis festival vond in 2022 voor het eerst plaats en is bedoeld voor jong en oud. Als stad staat Gouda bekend om zijn vele ambachten uit het verleden, maar Gouda Maakt Toekomst laat zien dat er juist nu veel (toekomst)makers zijn die voorop lopen richting een duurzame toekomst.

Er is die dag van alles te doen. Van workshops en educatie tot kunst en innovatie. Er is een makersmarkt waar je kunt shoppen bij unieke kramen vol met hippe vintage, handgemaakt en upcycle, fairtrade en ecologische producten.

Muziek, talks en theater

Luister naar muziek die je raakt! Laat je inspireren door de talks over hoe jij op een huis-tuin-en-keuken-manier het verschil kan maken. Wordt geprikkeld door het kleinkunst of loop gewoon even binnen bij een groene inspirator.

Food

(H)eerlijker kan bijna niet! Naast vega(n) food kun je op het festival ook gewoon je boodschappen doen. Er zijn kramen met lokale, bio, glutenvrije, verpakkingsvrije en andere verantwoorde etenswaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter