‘Inner Wheel’ schenkt voedselbank 2.000 euro

Een swingend optreden van het trio Clover, Yvette en Serena – deel van Gospelkoor ABC uit Amsterdam – in de Lutherkerk te Bodegraven werd zondagmiddag 19 maart bekroond met een cheque van 2.000 euro. Janinka de Beer van de organiserende Inner Wheel Club Bodegraven overhandigde die aan Eduard de Jonge van de Voedselbank voor Bodegraven-Reeuwijk.

In een tijd van stijgende kosten is dat bedrag meer dan welkom, aldus De Jonge. Groenten en fruit moet de voedselbak zelf inkopen. Deze producten kunnen niet worden gemist in een evenwichtig pakket voor inmiddels 73 huishoudens op of onder het bestaansminimum.

Vanuit het motto ‘Met elkaar, voor elkaar en voor anderen’ organiseert Inner Wheel Bodegraven jaarlijks de zogeheten ‘Muziekkamer’. De entree gaat naar een goed doel in de gemeente. Het evenement start met een concert in de Lutherkerk waarbij circa 100 bezoekers aanwezig (kunnen) zijn. Na afloop verdelen die zich over een aantal huiskamers. Daar wordt live-muziek naar keus gebracht: klassiek, jazz, folk, pop – vocaal of instrumentaal, door solisten of een ensemble. Inner Wheel telt 70 serviceclubs in Nederland en is in meer dan 110 landen actief.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp