Inclusie en toegankelijkheid binnenstadWoerden

Woerden als duurzame en toegankelijke stad voor iedereen!

We willen een binnenstad waar iedereen zich welkom voelt. Dit is één van de doelstellingen van het duurzaamheidsplan van Woerden Marketing. Een dagje Woerden is voor iedereen, maar de ervaring leert dat Woerden nog niet zo inclusief en toegankelijk is. Woerden Marketing wil een inventarisatie maken hoe bewoners, bezoekers en ondernemers inclusiviteit en toegankelijkheid in Woerdense binnenstad ervaren.

We willen weten hoe bewoners, bezoekers en ondernemers inclusie en toegankelijkheid in de Woerdense binnenstad ervaren. Dit doen we via persoonlijke interviews. We willen antwoorden krijgen op vragen als;

Hoe ervaar je de restaurants in Woerden als je niet goed tegen prikkels kan? Of als je een andere culturele achtergrond hebt? Rijd je gemakkelijk door de stad of een winkel met jouw rolstoel? Is de binnenstad toegankelijk volgens jou? En hoe ervaart een inwoner met dementie de binnenstad? Of hoe goed sluit de Woerdense binnenstad aan bij jou als jongere?

Komen bovenstaande vragen je bekend voor, dan willen we graag met jou in gesprek.

Wil je meehelpen om Woerden inclusiever en toegankelijk te maken? Meld je dan aan voor een interview, en stuur een mail naar wietske@woerdenmarketing.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp