Jongeren opgelet: bedenk jouw ideale vrijdagavond

Een bruisende vrijdagavond voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Een avond waarover zij zeggen: ‘daar wil ik bij zijn’. Dit is het uitgangspunt voor drie partners: Parkvilla, Jeugdtheaterhuis en Nieuwe Muziekschool Alphen. Een avond die door jongeren geheel zelf wordt bedacht en waar ze zelf kunnen aangeven wat ze graag willen. Met bijvoorbeeld films, shows in het theater of creatieve skills. Op vrijdag 24 maart om 19.30 uur vindt de aftrap bij Parkvilla plaats met een brainstorm 3.0.

‘Natuurlijk kunnen we projecten starten en jongeren dit aanbieden, maar dat is nu net wat we niet willen. We willen jongeren het zelf laten bedenken. Wij geven de tools, maar zij vullen het in. Zo wordt de vrijdagavond een avond vol cultuur en activiteiten die aansluiten bij hun interesses. Een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen’, aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

Inspiratieboost

‘Natuurlijk starten we niet met een saai brainstormrondje op 24 maart. We toveren een hele verdieping van Parkvilla om in een visueel spektakel met muziek om de juiste inspiratieboost te creëren en nodigen iedereen uit om actief bezig te zijn. Met verschillende inspiratierondes op een speelse manier komen we -of ik kan beter zeggen zij- vast tot mooie ideeën. Om te beginnen moet er een naam worden bedacht en een logo. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste jongeren die actief willen meedenken. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, zo aanschuiven mag ook.’ Voor meer informatie en (eventueel) opgeven: info@parkvilla.nl.

Foto: Hans Tak

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter