De Burgerlobby in gesprek met Venish Lalta – Deel 6

Nog nooit stonden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en in ieders mindere mate de Waterschappen zo in het teken van de landelijke politiek. Niet alleen waar het om de vraagstukken gaat, maar ook om de verhoudingen tussen de politieke partijen.

Deze week is het zover en mogen we als kiezers laten weten wat wij ervan vinden. Vinesh Lalta is nummer drie op de kieslijst van D66. Hij maakt zich ook zorgen om de democratie, maar dan met een andere invalshoek.

De representativiteit ervan. Nog steeds is de verhouding man-vrouw, maar vooral in kleur niet in overeenstemming met hoe onze samenleving er echt uitziet. Hij roept dan ook op om te stemmen op in ieder geval iemand van kleur op woensdag 15 maart 2023.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter