NL Doet! Bodegraven-Reeuwijk klust vrolijk mee

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart was het weer NL Doet en overal in ons land staken vrijwilligers de handen uit de mouwen om met elkaar aan de slag te gaan. Zelfs Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima doen gezellige mee. Het evenement wordt georganiseerd door het Oranjefonds en is bedoelt om vrijwilligers eens extra in het zonnetje te zetten. Maar ook om mensen te laten zien hoe leuk het is om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Traditiegetrouw startte de zaterdagmorgen in Bodegraven-Reeuwijk met het grote vrijwilligersontbijt in de Huizen van Alles georganiseerd door Sam Welzijn. Daarna werd de hele dag overal in de gemeente gezellig geklust en in veel gevallen heerlijk in het zonnetje. De Zon in Bodegraven kreeg weer een nieuw likje. In De Zustertuin in Bodegraven werd flink doorgepak, Clubhuizen kregen weer een lekker likje verf en bij de Zon in Bodegraven waren de vrijwillige doe het zelf-ers lekker bezig.

Ook de Burgemeester Michiel Grauss kwam op sommige projecten een kijkje nemen. Zo bracht hij onder meer een bezoek aan zwembad De Fuut en hij kwam niet met lege handen. Onbekend is of hij daadwerkelijk daarna een frisse duik nam, maar gezellig was het in ieder geval wel.

Foto’s Facebook: Zwembad

Foto: de Zon

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter