Vrijwilligers gezocht voor inzaaien bijenberm Winterdijk Gouda

Heb je vorig jaar ook zo genoten van de wilde bloemenpracht aan de Winterdijk in Gouda? Veel mensen hebben stonden stil om foto’s te maken. Nu is dat natuurlijk niet de belangrijkste reden dat we de berm weer gaan inzaaien, nog belangrijker is dat alle bijen en andere insecten een plekje hebben om voedsel te vinden en zich kunnen schuil houden.

Heb je zin om Gouda op te fleuren en een heerlijk buffet voor de bijen te maken, kom dan helpen en meld je aan bij Manon Vonk 06-40281883  Heb je een hark in je bezit neem die dan mee zodat we de grond kunnen open harken(dit is niet noodzakelijk) voor de rest wordt gezorgd. We verzamelen bij de overkapping in de tuin tussen de Eline Verestraat en de Majoor Fransstraat  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter