MARTIN LUTHER KING

URBAN MYTH

Goudse Schouwburg , zaterdag 11 maart 19:30 Kleine Zaal

Hoe ver ga jij voor je dromen?

Martin Luther King volgt het verhaal van de jonge Martin Luther King. Een jonge man die in zijn jeugd al een wereld van ongelijkheid ontdekt en een nieuwe wereld vormt met de speech waarvan iedereen in ieder geval de eerste zin kent: “I have a dream…”

De voorstelling begint in 1937, de tijd dat Martin Luther King nog Michael heette. Hij heeft een onbezorgde jeugd, totdat hij naar school gaat. Hij moet naar een school voor alleen zwarte kinderen. Een gevoel van onrechtvaardigheid komt bovendrijven en wakkert een vuurtje aan dat niet meer te doven is. Hoe ver is Martin bereid te gaan?

Martin Luther King is een indrukwekkende muzikale familievoorstelling onder de regie van Jörgen Tjon a Fong, met hoofdrollen voor José Montoya, Noah Blindenburg, Rosa da Silva en Viktor Griffioen. Tijdens de voorstelling wordt voor livemuziek gezorgd door Gianni Noten, Timothy Bennet en Djuwney.Cast & Crew
Tekst en regie: 
Jörgen Tjon a Fong
Regie-assistent: Sara Bergen
Spel: José Montoya, Noah Blindenburg, Myrthe Huber, Viktor Griffioen
Muziek: Gianni Noten, Timothy Bennet, Djuwney
Tekst: Jörgen Tjon A Fong
Dramaturgie: Corien Baart
Decor: Koen Stegers
Kostuums: Jantine Kraaijeveld
Lichtontwerp: Coen van der Hoeven
Coproductie met Urban Myth, Theater De Krakeling en STIP theaterproducties

Drankje niet inbegrepen        

Meer informatie en reserveren kun je hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter