Als je het financieel even niet meer ziet zitten: Stichting Vrijwillige Thuis Administratie

Veel bewegen, minder drinken, stoppen met roken én gezonder eten. Het zijn allemaal onderdelen van een gezonde levenstijl. Net als een gezonde financiele balans, maar soms gaat het even mis. Omdat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt of gewoon omdat je heel veel pech hebt. Een van de organisaties die dan de schouders eronder zet om je er bovenop te helpen is Stichting Vrijwillige Thuis Administratie (VOTA). In de Happy Lifestyle Club ,#depodcast, praten we met Renée Aben. Zij is het gezicht voor de schermen.

Achter de schermen bieden de vrijwilligers van VOTA in alle anonimiteit een helpende hand wanneer je het nodig hebt. Hoe biedt VOTA hulp en wie komen er voor in aanmerking en wat doet het met je wanneer je schulden hebt.
Meer informatie over Vota vind je hier: Alles over vrijwilligers – Vota (votad.nl)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp