Ongepolijste kunst van Atelier Verfstreken bij Castellum

 In Theater Castellum is tot en met 30 juni 2023 de expositie ‘Ongepolijst’ te zien, gemaakt door cliënten van Atelier Verfstreken. Rauwe en ongepolijste kunstwerken, gemaakt door mensen die elke dag op hun eigen manier met kunst bezig zijn. In het gezellige atelier van Ipse de Bruggen worden de cliënten gestimuleerd en ondersteund om zich te ontwikkelen als kunstenaar, te kunnen groeien en een eigen stijl te ontwikkelen. De kunst die zij maken is vaak intuïtief en heeft een eigen karakter. Gewone dingen en situaties krijgen daardoor een bijzondere uitstraling.






Het atelier heeft een kunstuitleen en galerie-cadeauwinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn, waar de klanten gastvrij worden ontvangen en rondgeleid door de cliënten en hun begeleiding.
 

Theater Castellum biedt aan de cliënten van Verfstreken een podium om te exposeren en hun talent te tonen aan het theaterpubliek van Alphen aan den Rijn. Het Theater stelt een van de foyers ter beschikking voor hun exposities. Het gedachtengoed van Ipse de Brugge sluit goed aan bij de missie van het theater: “iedereen de mogelijkheid geven om mee te doen aan kunst en cultuur, waarbij dat voor iedereen een andere vorm kan hebben en op een eigen manier van betekenis kan zijn”. De expositie is tot en met 30 juni te bewonderen door bezoekers van het Theater.
 

Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is.

Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.  www.ipsedebruggen.nl

Atelier Verfstreken

Van Boetzelaerstraat 9A

2406 BC Alphen aan den Rijn

Tel.:06 20145126 

verfstreken@ipsedebruggen.nl

www.ipsedebruggen.nl/atelier-verfstreken

volg Atelier Verfstreken op Instagram en Facebook

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp