Nieuwkoop is een nieuw pareltje rijker: Vinnies Restobar

Op een van de meest idylische plekjes midden in het Groen Hart opende woensdagavond 8 maart Vinnies Restobar zijn deuren met een proeverij voor genodigden. Een compleet nieuw en met veel gevoel voor stijl ingericht restaurant aan de dorpshaven op het Regthuysplein in Nieuwkoop, waar eigenaar en kok Vince van Noorden samen met zijn team zijn gasten culinair verwent.

Volgens ‘Ontdek Nieuwkoop’ die bij de kick off aanwezig was opnieuw een pareltje in het rijke horeca-leven van het eeuwenoude plaatsje aan de Nieuwkoopse Plassen: “Alleen het uitzicht is al een bezoekje waard en dan hebben we het nog niet eens over de kaart en de wijnen”.

Dat maakt ons nieuwsgierig, kortom binnenkort gaan we eens langs om het allemaal zelf te ervaren. Voor nu namens EDGH.nl een geweldige start voor het Team van Vinnies en veel succes.

Meer informatie en reserveren kun je hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter