College van Woerden wil opbrengst actie slachtoffers aardbeving verdubbelen

Verschillende Syrisch-Woerdense families organiseren vrijdag en zaterdag een benefietactie. Door een diner, afhaalmaaltijd of een broodje falafel op de Streekmarkt te kopen of door geld te doneren kun je de slachtoffers van de aardbeving steunen. Met de opbrengst van de benefietactie kopen de organisatoren, samen met lokale partners, onder ander tenten en slaapzakken voor de mensen in Noord-Syrië. Kijk voor meer informatie op de flyer bij dit bericht.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Woerden stelt de raad voor om ook de opbrengsten van deze actie te verdubbelen.

Doneren kan via wijzijnwoerden.nl/woerden-helpt-syrie of bestel! Je kunt ook nog steeds geld doneren via Giro555. Van de opbrengsten van de actie voor Turkije zijn inmiddels de eerste tenten gekocht.

Wijzijnwoerden.nl

Wij zijn Woerden is een burgerinitiatief dat zich actief inzet voor statushoudersv en andere vluchtelingen en hun welzijn. We bieden informele (sociale) hulp gezinnen en individuen waarin andere organisaties, zoals gemeente, VluchtelingenSteunpunt Groene Hart, FermWerk, Woningbouwcorporatie GroenWest enz. niet (kunnen) voorzien.

Wij zijn Woerden kan altijd goede vrijwilligers gebruiken. Woerdenaren die hen willen helpen bij het vergroten van hun netwerk, bij het maken van afspraken met en ondersteunen bij een bezoek aan officiele instanties, bij vervoer van personen of spullen, klussen in en om het huis zijn hartelijk welkom. Meld je daarvoor aan bij mail@wijzijnwoerden.nl. Daarnaast kunnen we financiële giften goed gebruiken. Deze giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting omdat deze giften lopen via jeugd- en opvanghuis De Meerpaal die daarvoor een ANBI status heeft.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp