Schrijf je in voor de gratis cursus Tuinvogels van de Vogelbescherming

Het is nog een beetje vroeg in het voorjaar, maar soms hoor je ze al vrolijk fluiten, de tuinvogels. De koolmees en het roodborstje kennen we vrijwel allemaal, maar wie vliegen er nog meer door onze tuinen. Dat kun je ontdekken bij de gratis online cursus Tuinvogels in Nederland van de Vogelbescherming

In deze vogelcursus voor beginners leer je in tien vogellessen veel tuinvogels en hun geluiden herkennen. Met handige tips, filmpjes, ezelsbruggetjes en leuke weetjes om nog meer van vogels te genieten.

Meld je aan, dan krijg je meteen de eerste vogelles per mail. Daarna ontvang je 1x per vier dagen per e-mail de volgende aflevering. In iedere les kunt je overigens ook terugbladeren naar de vorige les(sen). Zo maakt je op een leuke manier kennis met de Nederlandse tuinvogels. Inclusief praktische tips om een ‘vogelparadijs’ te maken van je tuin of balkon.

Deze vogels worden in de cursus behandeld: 

boomklever, boomkruiper, bosuil, ekster, gaai, groenling, grote bonte specht, heggenmus, holenduif, houtduif, huismus, kauw, koolmees, koperwiek, kramsvogel, merel, pimpelmees, putter, roodborst, sperwer, spreeuw, turkse tortel, vink, winterkoning en zanglijster.

Inschrijven en meer informatie vind je hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter