Ga vandaag eens wandelen in Gouda met Godefridus

Wil je eens op een unieke manier door het eeuwenoude Gouda wandelen terwijl je geniet van een mooi verhaal. Dat kan, want vandaag zondag 5 maart komt het Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gouda met de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Godefridus neemt je mee door de stadsgeschiedenis van de 16e eeuw. Toen Gouda nog een van de belangrijkste handelssteden was ons land.

De stad was een en al bedrijvigheid vol bittere strijd en brandende liefde. Onderweg vertelt Godefridus je er alles van. Schepen voeren af en aan, volgeladen met turf en kaas. De bierbrouwerij beleefde hoogtijdagen en er woedde zelfs een heuse bieroorlog.

Wie was toch schipper Piet en waarom werd hij opgepakt voor brandstichting? Kan zijn zoontje Wouter bewijzen dat hij onschuldig is? Elke volgende halte, elke nieuwe ontmoeting in de stad levert een aanwijzing op.

Beleef het zondagmiddag van 14:00 – 15:30 in het centrum van Gouda.

Meer informatie en bestellen van kaarten kun je hier vinden.

Foto: Stadsavonturen.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter