Siza Vrouwenochtend: Esther Lok-van Lunteren over recht doen

Vrijdag 17 maart vindt er weer een SIZA (Samen In Zijn Aanwezigheid) vrouwenochtend plaats in Bodegraven. Dit is een bijeenkomst voor alle vrouwen uit Bodegraven en omgeving waarin zij samen kunnen zijn in de aanwezigheid van God. De ochtend vindt plaats in het Anker, gelegen aan het Pastorieplein 2, en duurt van 10:00 tot 11:30 uur. De deuren gaan om 9:30 uur open en er is dan gelegenheid om koffie of thee te drinken tegen een kleine bijdrage, met wat lekkers erbij.

Tijdens deze ochtend zal Esther Lok-van Lunteren spreken. Het werkwoord dat centraal staat tijdens deze ochtend is ‘recht doen’. Esther wil graag anderen voorlichten over dit onderwerp voor de internationale mensenrechtenorganisatie IJM, maar ook zelf nastreven om recht te doen. Esther is geboren en getogen in Bodegraven en vorig jaar schreef ze haar debuutroman ‘Door de wol geverfd’. Naast schrijver is ze journalist, docent en hoofdredacteur van Sestra en blogt ze regelmatig op haar eigen website karaktertekst.nl. Het SIZA team is benieuwd naar wat God door Esther tot hen zal zeggen.
 

De SIZA ochtenden zijn bedoeld om samen te komen in de aanwezigheid van God en om elkaar te ontmoeten. Het is daarom fijn om vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee te nemen. Het SIZA team, bestaande uit Eveline Segers, Cobie de Romph, Toos Bakker en Charlotte Benders, heet iedereen van harte welkom.
 

De ochtend is gratis toegankelijk en is een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere vrouwen uit Bodegraven en omgeving. Door samen te komen en naar een spreker te luisteren, kunnen vrouwen elkaar inspireren en versterken in hun geloof. Het is een moment om stil te staan bij wat belangrijk is en om te leren van elkaar.
 

Al met al belooft het een inspirerende ochtend te worden, waarin vrouwen samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten en om te groeien in hun geloof. Door te luisteren naar Esther Lok-van Lunteren en door met elkaar in gesprek te gaan, kunnen vrouwen geïnspireerd worden om recht te doen en om zichzelf verder te ontwikkelen. Het SIZA team kijkt uit naar de komst van alle vrouwen uit Bodegraven en omgeving.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter