Podcasts InWoerden van start

Een podcast geïnspireerd door de vele verhalen van Woerden. Erik Kroon van Punch Creative, maker en initiatiefnemer van deze podcasts wil de luisteraar op deze trendy manier kennis laten maken met Woerden en biedt bewoner en bezoeker nu deze mogelijkheid.

Podcasts, ze zijn niet meer weg te denken. Op welk medium je ook kijkt, er is altijd wel een podcast te beluisteren die een relevant onderwerp aanroert. Maar een podcast van Woerden was er nog niet. Reden voor Woerden Marketing om in gesprek te gaan met Erik Kroon die al jarenlang in Woerden woont, een grote affiniteit heeft met de stad en de verhalen met betrekking tot Woerden wil uitdragen aan bewoners en bezoekers. Een samenwerking is dan ook tot stand gekomen om gezamenlijk te zorgen voor “de verhalen van Woerden” en de luisteraar op een leuke en luchtige manier kennis te laten maken met Woerden. De 1e podcast is opgenomen met een van de gidsen van het Gilde Woerden, Norbert Teunissen en neemt je mee naar het verhaal van de Bonaventurakerk. Een icoon van 76 meter hoogte die je vanuit elke richting waaruit je Woerden kan benaderen kunt zien en fier overal bovenuit steekt.

Erik doet tevens een oproep naar iedereen die een bijzonder verhaal heeft te vertellen over de stad Woerden, haar erfgoed, cultuur en kunst, de historie, de bijzonderheden van de stad en omliggende dorpen door enthousiaste inwoners, ondernemers en bedrijven die hier over willen vertellen. De podcasts zijn te beluisteren via inwoerden.com of via beleefwoerden.com.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp