Van der Plas: Dit had nooit zo mogen gebeuren

Maar liefst twee dorpsgenoten hebben de uitdaging opgepakt om politiek aan de slag te gaan in de provinciale politiek. Heidi Looy uit Reeuwijk staat op nummer 2 op de lijst voor BBB. Gemeenteraadslid Frank Rijkaart woonachtig in Bodegraven is lijstduwer voor diezelfde partij. Afgelopen week gingen ze naar de Tweede Kamer in Den Haag om aan de fractievoorzitter van deze partij Caroline van der Plas, de verkiezingsposter te overhandigen.

EDGH.nl was erbij en vroeg naar de politieke passie van het tweetal. En passant spraken we met Van der Plas over de situatie in de Meijegraslanden waar agrarische ondernemers vorige week van de Provincie ‘zomaar’ te horen kregen dat in 2030 het doek valt voor hun bedrijf. De stikstofuitstoot moet hier naar nul.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter