Nieuw seizoen Hortus Populus

Tuinder Theo heeft de eerste zaden alweer in de grond zitten en vrijwilligers staan te popelen om te gaan tuinieren. De pluk en oogsttuin van Bodegraven, Hortus Populus, is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ook dit seizoen kunnen alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk weer genieten van heerlijke verse, lokale groenten, direct van de tuin. Verder zijn er in de winkel ook andere lokale verse producten te koop als melk, kaas en eieren. En één of twee keer per jaar zijn er vleespakketten te koop van de varkens die op het varkenseiland van de Hortus rondscharrelen.

Groentenabonnement of scharrelvarken vleespakket

Wil je dit seizoen elke week genieten van drie verschillende groentes, stuur een mail naar hettyschouten59@gmail.com, dan ontvang je meer informatie over het groentenabonnement. Meer informatie over het scharrelvarkens vleespakket is te verkrijgen door een mail te sturen naar info@praktijk-platteland.nl.

Vrijwilligers welkom

In het seizoen is de tuin iedere dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend voor tuinwerk. De winkel van de Hortus Populus is vanaf (half) mei geopend op vrijdag en zaterdag van 10 tot 12 uur. Kom gerust langs om mee te helpen op de tuin of met één van de andere klussen op de Hortus Populus. We zoeken bijvoorbeeld nog een terreinbeheerder en een communicatiemedewerker. Of kom gewoon langs om een kopje koffie te drinken in de Romeinse Barak. De tuin ligt aan de Weideveldselaan en Limespad in Bodegraven direct naast de meest recente nieuwbouw.

Blotevoetenpad

NL Doet, op zaterdag 11 maart van 10 tot 15 uur, is een mooi moment om kennis te maken met de Hortus Populus. Tijdens deze dag maken we een blotevoetenpad en er zijn ook genoeg andere klussen te doen. Meld je vooraf aan, dan staat er een lekkere lunch voor je klaar. Doe je mee? https://hortuspopulus.nl/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter