Sportcentrum ReBo krijgt bezoek van Vechtsport Autoriteit

Bijna 1 jaar geleden heeft de vechtsportschool uit Bodegraven het officiële keurmerk ontvangen van de Vechtsport Autoriteit. Met dit keurmerk onderscheiden ze zich binnen de vechtsport en mogen ze deel nemen aan officiële wedstrijden. Afgelopen week kreggen eigenaar Saïd Ahrazi en zijn team hoog bezoek; de vechtsportautoriteit kwam op Audit. Bij binnenkomst waren ze positief verrast door de lichte en schone gym.

Tijdens de rondleiding is er o.a. gekeken naar hygiëne en het op orde hebben van materiaal en veiligheid. De kleedkamers, voorzien van douches en een eigen toilet voor de dames, vielen in de smaak en werden goed gekeurd, net als de mat, ruimte en het aanwezige materiaal. Na de rondleiding hebben Ahrazi en zijn collega’s verschillende vragen beantwoord over bijvoorbeeld de omgang met grensoverschrijdend gedrag, EHBO/BHV en omgang met jeugd en zijn de benodigde papieren gecheckt. Alles was in orde.

Inmiddels stonden de jeugdleden van de eerste groep al te popelen om te trainen dus konden ze mooi nog een stukje jeugdles mee kijken. Al met al een geslaagd bezoek, het keurmerk mag voorlopig blijven hangen! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter