Het Kloosterfestival komt er weer aan

Het driedaagse Kloosterfestival in Woerden komt er weer aan. Drie dagen lang muziek, dans en theater voor jong en oud. Niet alleen het centrale podium in het Klooster doet mee. Er zijn ook concerten, voorstellingen en workshops in zorgcentra en het festival wordt afgesloten in de Lutherse Kerk in Woerden.  Vanaf vrijdag 17 maart tot en met zondag 19 maar is er van alle te beleven op het gebied van kunst, cultuur en muziek.

Voor iedereen wat wils

Wat het festival zo uniek maakt is dat er aandacht is voor alle leeftijdscategorieën. Na een spetterende start op vrijdag 17 maart met de Klooster Experience en een optreden van de rockband Between the Jars, verzorgen op zaterdag 18 maart docenten van het Klooster workshops voor senioren in verschillende zorgcentra. Voor kinderen (vanaf 6 jaar) is er een silent disco en een break dance workshop.

Ook cursisten van het Klooster laten tijdens Saturdaynight Live zien wat ze in huis hebben met een groots en feestelijk programma. En er is een Open Podium. De zaterdagavond wordt afgesloten met een disco in de theaterzaal. 

Pieterpeuterpad

Zondagmorgen zijn de allerkleinsten vanaf 2 jaar aan de beurt. In het Klooster is Pieterpeuterpad. Niet alleen zijn er verschillende workshops. Er is ook een avontuurlijke ontdekkingstocht waarin geklauterd en geklimd kan worden. Voor Jongeneren van 12 tot en met 18 jaar is er een Jongerenfestival in samenwerking met de Kunstbende. Er zijn gratis optredens en creatieve activiteiten, zoals dj-workshops, jamsessies, open mic en streetdance.

Geheel in stijl wordt het festival afgesloten in de Lutherse kerk in Woerden met muziek van Mozart en Brahms, uitgevoerd door Navarra String Quartet i.

Veel is gratis toegankelijk, maar wel aanmelden

Veel activiteiten zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via www.kloosterwoerden.nl

Aanmelden voor het open podium kan tot 10 maart via www.kloosterwoerden.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp