Marti van Kranenburg toont fotografische meesterwerken in het Huis van Alles Reeuwijk-Brug”

In het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug/bieb wordt tijdens de maanden februari en maart een bijzondere expositie van fotografie gehouden. Marti van Kranenburg zal haar werken tonen, waaronder studiofotografie die haar passie is geworden. Marti beschrijft haar fotografie als haar manier om zichzelf een cadeau te geven, omdat ze zo verrast wordt door de schoonheid van voorwerpen die ze vastlegt op beeld. Haar werk bestaat uit voornamelijk fragiele beelden die volgens haar ruimte bieden voor de eigen fantasie van de kijker.
 

Na jarenlange interesse in fotografie besloot Marti om zich hierin te scholen om beter te worden en te groeien in wat ze zo leuk vindt om te doen. Ondanks haar liefde voor fotografie, stelt ze haar kijkers voor om niet te vragen hoe de foto’s zijn gemaakt, maar om zich te laten meevoeren door de schoonheid en het mystieke ervan.
 

Marti’s bijzondere fotografie is een uitnodiging voor iedereen om te ontsnappen aan de realiteit en te genieten van de wonderlijke beelden die ze heeft vastgelegd. Deze expositie is dus een unieke kans om kennis te maken met haar werk en de fotografische kunst in het algemeen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp