Winterse activiteiten op het Heempad

Op zondag 5 februari organiseert KNNV Natuurvereniging Gouda in samenwerking met de gemeente Gouda verschillende natuuractiviteiten op het Goudse Heempad en in het Infocentrum. U bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocentrum aan het Heempad (bij het bloemenstalletje aan de Ridder van Catsweg, Prinsessenflats nummer 321). De toegang is gratis.

In de winter staat de natuur in de startblokken voor een nieuw seizoen. Algen, (korst)mossen en schimmels groeien, varens en planten komen tevoorschijn, de knoppen lopen uit en verschillende dieren zijn actief. Tijdens een wandeling over het Heempad met ervaren gidsen gaat u de winternatuur zelf ontdekken. De wandelingen starten om 14.00 en 15.00 uur. In het Infocentrum staan tussen 14.00  en 16.00 uur proefjes, microscopen en opstellingen klaar. Ook leuk voor kinderen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter