PROMEN VERWARMT HAAR PAND MET AARDWARMTE

Met een nieuwe warmteopwekkings- en luchtbehandelingsinstallatie gaat Promen een groot gedeelte van het pand in Gouda verwarmen met aardwarmte. Door het gebruik van deze natuurlijke energiebron wordt Promen veel minder afhankelijk van gas, een groot voordeel in de huidige energiecrisis. Promen is een van de weinige bedrijven in Gouda die deze manier van energieopwekking gaat toepassen.

Rogier Tetteroo en Michel Klijmij – Van der Laan namen de nieuwe installatie in gebruik genomen. Rogier Tetteroo als voorzitter van het Bestuur van Promen en wethouder verantwoordelijk voor sociale zaken, en Michel Klijmij – Van der Laan als Gouds wethouder verantwoordelijk voor duurzaamheid.

De nieuwe installatie gaat ook zorgen voor een betere luchtbehandeling. Daarmee wordt de kans op besmettingen via de lucht, zoals bijvoorbeeld door het Coronavirus, aanzienlijk terug gedrongen.

Wethouder Rogier Tetteroo feliciteerde Promen met de nieuwe installatie: “Promen wil op het gebied van duurzaamheid haar bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen. Dit doet zij met deze nieuwe warmteopwekkingsinstallatie. Daarmee biedt Promen ook een goed en gezonder werkklimmaat voor haar medewerkers”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter