Open Keldersessies in het Klooster Woerden

Wil jij kennis maken met Digital Arts en ben je tussen de 12 en 18 jaar? Kom dan voortaan op maandagavond langs tijdens de Open Kelder sessies in het Klooster in Woerden. Iedereen is welkom, ook niet inwoners van de stad. Samen met andere deelnemers en een begeleider wordt er geëxperimenteerd met Digital Arts in de breedste zin; van het maken van je eigen beats, DJ’en, het maken en bewerken van video, vlogs, visuals tot het programmeren, animeren van je eigen game en nog veel meer!

Elke sessie leer je iets nieuws, ga je samen iets maken of experimenteer je met techniek en digitale media onder begeleiding van onze media-docenten. Wat we gaat doen tijdens de sessies ontdek je op de avond zelf en is elke avond anders.Tijdens de avonden is er ook ruimte om je eigen projecten te laten zien ( en natuurlijk te laten horen!) en te bespreken. Je leert andere creatieve jongeren kennen die houden van digitale media waarmee je samen aan de slag kan gaan. Laat je inspireren en kom de wereld van Digital Arts ontdekken tijdens de Open Kelder Sessies! Je bent van harte welkom!

Vanaf 23 januari Iedere maandagavond om 20:00 uur in de digital arts kelder van Het Klooster onder begeleiding van onze digital arts expert: Daan Vollinga.

Let op! Op vakanties en feestdagen is er geen Open Kelder!

Aanmelden is niet nodig, want je kunt vrij inlopen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter