Heren en dames BZ&PC degraderen tegenstander

Het was voor de hoofdmachten van BZ&PC een zeer fijn weekend. De heren speelden de beste van het seizoen. ZV Haerlem, de nummer 3 op ranglijst, werd compleet zoek gespeeld in zwembad De Kuil. De verdediging van BZ&PC was zeer sterk. Met veel overtuiging werden veel ballen veroverd of geblokt. De ballen die op doel kwamen waren een prooi voor de meer dan uitstekend keepende Niels Zwijnenburg.

De aanval van BZ was niet te houden. Met gevarieerd spel en veel power werd het ene naar het andere doelpunt gemaakt. Na het laatste fluitsignaal stond de stand van 22-5 op het scorebord. Met dit uitstekende resultaat stijgt de ploeg naar de 4e plaats en gaat vol vertrouwen naar de uitwedstrijd van aankomend weekend tegen Brandenburg.

Voor de dames was het pas de eerste wedstrijd van 2023. WZC uit Zoetermeer bleek geen partij voor BZ. Via periode standen van 6-1, 10-1 en 14-3 werd het uiteindelijk 18-5. In een raar speelschema heeft BZ haar volgende wedstrijd pas weer op 4 maart 3. Voorlopig staan ze op een 6e plaats in de landelijke 2e klasse.

Doelpunten dames

Jennifer den Besten 5x, Niki Hukker 4x, Kaylee Schellingerhout 2x, Gaby Hukker, Noa van Ballegooijen, Nienke Rombouts en Annemiek van Niekerk

Doelpunten heren

Joey Schellingerhout 7x, Luke Rijnbeek 5x, Rick Sandifort 4x, Henk Suur 3x, Jari Krijgsman 3x

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter