Dansliefhebbers gezocht voor workshop van professionals

Het Evertshuis is op zoek naar lokaal danstalent voor een rol in de prachtige dansvoorstelling DICTATORSHIP OF LOVE. Deze workshop wordt gegeven door dansprofessional Sandra Kramerová. Binnenkort komt de indrukwekkende dansvoorstelling ‘DICTATORSHIP OF LOVE’ van Sandra Kramerová en productiehuis THEATER DE GENERATOR naar Bodegraven. Lokale dansliefhebbers spelen hierin een belangrijke gastrol, mag zowel met als zonder ervaring. Het gaat alleen om vrouwen vanwege de thematiek van de voorstelling.

De voorstelling is op DONDERDAG 16 FEBRUARI om 20.00 uur in het Evertshuis, met op WOENSDAGAVOND 15 FEBRUARI van 18.00 uur tot 22.00 uur een gratis workshop door Sandra Kramerová zelf. Het Evertshuis is op zoek naar zo’n 8 tot 20 dansers. De minimumleeftijd is 15 jaar. Het is intens, twee avonden achter elkaar, maar wel een hele gave ervaring!

Aanmelden kan via communicatie@evertshuis.nl, graag vóór 10 februari. Het gaat op volgorde van inschrijving.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter