Binnenkijken in het onderwijs

Wie altijd al in het onderwijs heeft willen werken of eens de sfeer op school wilt meemaken, krijgt nu de kans: van maandag 13 t/m donderdag 16 maart 2023 openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor zij-instromers, onderwijsassistenten en klassenassistenten.

Een rondleiding krijgen, een les bijwonen, zelf een proefles geven; alles kan in deze actieweek. Alle typen scholen in het basis- en voortgezet onderwijs doen mee: openbare scholen, scholen met een geloofsovertuiging, algemeen-bijzondere scholen en scholen in het speciaal onderwijs. Geïnteresseerden kunnen bij hun aanmelding hun voorkeuren en beschikbaarheid in de actieweek opgeven. De organisatie zorgt dan voor een goede match met een school. Aanmelden kan tot en met 6 maart op de website van BinnenKijken.

BinnenKijken in het Onderwijs-dag

Donderdag 16 maart wordt BinnenKijken in het Onderwijs afgesloten met een geweldig event vol informatie en activiteiten, zoals speeddates met zij-instromers. De coördinatie is in handen van De Goudse Waarden.

Laagdrempelige ontmoetingen tussen werkgevers en werknemers

BinnenKijken in het Onderwijs is onderdeel van BinnenKijken bij Bedrijven; een jaarlijkse actieweek in de arbeidsmarktregio waarin werkgevers en potentiële werknemers elkaar op een simpele manier ontmoeten. Van logistiek, bouw en transport tot zorg, schoonmaak, groen, techniek, ICT en zakelijke dienstverlening: alle sectoren doen mee. Ieder jaar wordt 1 branche in the spotlights gezet. In 2023 is dat het onderwijs als werkgever. BKBB wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. Meer info: binnenkijkenbijbedrijven.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter