KUNSTaandenRIJN organiseert de ThuisKUNSTroute 2023

De Woerdense stichting KUNSTaandenRIJN organiseert voor de tweede keer de ThuisKUNSTroute. Woerdense kunstenaars kunnen zich tot 1 maart a.s. als deelnemer aanmelden. De route maakt het mogelijk om in de eigen tijd en in de frisse buitenlucht kunst te bekijken. De vrijwilligers van de stichting bedachten deze vorm van exposeren tijdens de Covid19 periode, toen galerieën en musea gesloten waren. Er kwamen toen zoveel leuke reacties, dat zij besloten de kunstzinnige route opnieuw te organiseren.

Vanaf 25 maart t/m 23 april a.s. kan iedereen de ThuisKUNSTroute bezoeken. De kunstwerken worden opgesteld in tuinen of op vensterbanken, zodat ze goed zichtbaar zijn vanaf de straat. De route kan lopend, per fiets of per auto worden afgelegd.

KUNSTaandenRIJN zorgt voor een kaart met de deelnemende kunstenaars, die te downloaden is vanaf de website van de stichting.

De organisatoren hopen dat vele Woerdense kunstenaars zich zullen aanmelden, inclusief  kunstenaars uit de kernen Zegveld, Harmelen, Kanis en Kamerik. Deelnemers wordt gevraagd zich uiterlijk 1 maart a.s. in te schrijven. Kijk voor meer informatie over het aanmelden op de website van KUNSTaandenRIJN, www.kunstaandenrijn.nl/TKR.

Over KUNSTaandenRIJN Woerden

KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven, de RijnKUNSTprijs. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en in onze KUNSTKajuit kan je vrij komen werken, en daar worden workshops en cursussen gegeven. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.

Meer informatie over KUNSTaandenRijn Woerden is hier te vinden 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter