Historisch Café in Theater Concordia Haastrecht

Donderdag 2 februari 2023 is er weer een Historisch Café in Theater Concordia Haastrecht. Iedereen is welkom om tussen 13:30 uur en 16:00 uur naar Concordia te komen.

Elke eerste donderdagmiddag van de maand organiseert de Historische Vereniging Haastrecht een Historisch Café. Hierbij wordt de gelegenheid geboden aan de inwoners van Haastrecht om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

De Historische Vereniging Haastrecht is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Haastrecht en de regio. Het Historisch Café is een goede manier om kennis te maken met de vereniging en interessante gesprekken te voeren met andere historisch geïnteresseerden. Dus, kom langs en ontdek de geschiedenis van Haastrecht op donderdag 2 februari 2023!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter