Het gaat altijd over geld – Afl. 15

“Als jij niet zoveel geld uitgeeft, hebben we dat niet nodig!”

Als jij niet zoveel geld uitgeeft, hebben we dat niet nodig! Dat waren de woorden van Joost toen Judith voorstelde om een financieel coach te benaderen. En toch dacht Judith “nee, het kán anders en het moet beter!”
Ze wist, als er een probleem is, is er ook een oplossing!

In deze podcast vertelt Judith heel vrij en openhartig wat het voor haar en haar gezin heeft betekent om een financieel coachingstraject te volgen. Luister deze podcast wanneer jullie issues hebben over geld. Maar ook als je twijfelt of een financieel traject wat voor jou of jullie is. Of gewoon uit nieuwsgierigheid :).
Geld hoeft namelijk niet zwaar, ingewikkeld en moeilijk te zijn!

Meer horen of meer weten? Druk op Volgen en je krijgt een melding wanneer er een nieuwe podcast klaar staat.

Uitkomen met je Inkomen volgen op FB, Insta of LinkedIn kan natuurlijk ook!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter