Narcisme onthuld – Annemarie Braun openhartig in gesprek

Naar schatting hebben in Nederland meer dan 1 miljoen mensen een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Narcisten zijn vrijwel niet in staat een gezonde verhouding op te bouwen met andere mensen en laten vaak een spoor na van verwoesting. Binnen een relatie, maar ook bij kinderen of op de werkvloer. Ondanks dat zo’n relatie gepaard gaat met kleineren of andere vormen van geestelijke en lichamelijke mishandeling, komen slachtoffers maar moeilijk los uit de soms letterlijke wurggreep waarin ze zich bevinden. Steun uit de directe omgeving ontbreekt, want hij of zij is toch zo charmant….

Annemarie Braun, ervaren psychodynamisch (relatie) therapeut, yoga- en meditatie docent en mindfulness trainer in Bodegraven, schreeft een indrukwekkend boek over haar eigen verhaal: Monddood – Aan een narcist ontsnap. Acht jaar leven in de hel met een narcist. Een huiveringwekkend en vooral aangrijpend persoonlijk verhaal over overleven in belang van je kind en jezelf.

Podcast narcisme onthuld

Voor EditieGroeneHart.nl maakt Annemarie een serie openhartige podcasts ‘Narcisme onthuld’. Hierin praat ze als professional en ervaringsdeskundige niet alleen over haar eigen verhaal, maar gaat ook in gesprek met slachtoffers. Onderwerpen zoals wat is een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS), hoe herken je NPS en hoe ga je ermee om komen uitgebreid aan bod.

In de eerste aflevering geeft AnneMarie een duidelijke uitleg hoe je NPS herkent en wat een narcist en narcistisch misbruik met je doet.

Meer informatie over Annemarie Braun kun je hier vinden: www.annemariebraun.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter