Een cabaretavond met nieuw talent

Twee voorstellingen voor de prijs van één! In dit dubbelprogramma zijn DE MEIDEN van toen en Remy Evers te zien op vrijdag 10 februari in het Evertshuis tijdens het Comedy Pact Festival van 2023. DE MEIDEN van toen vertellen over de vrouw van nu! De humoristische muziektheatervoorstellingen confronteren en laten je lachen. Aangevuld met liedjes met humor, liedjes die je raken of gewoon een vrolijke noot. In Leven nu! nemen we een kijkje in het leven van drie jonge vrouwen. Verwachtingen, twijfels, overwinningen, relaties, teleurstellingen en overdreven huilbuien.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

VRIJDAG 10 FEBRUARI

COMEDY PACT FESTIVAL

GENRE: CABARET

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 19,50 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter