Natuuractiviteit voor kinderen in Gouda

Op zondag 5 februari 2023 organiseert de KNNV Natuurvereniging Gouda e.o. in samenwerking met de gemeente Gouda een natuuractiviteit voor kinderen onder begeleiding. Tussen 14:00 en 16:00 uur kunt u deelnemen aan een rondwandeling over het Heempad, waar de deelnemers de winternatuur actief zullen ontdekken met behulp van ervaren gidsen.
 
Na de wandeling zullen de deelnemers in het Infocentrum zelf aan de slag gaan met microscopen, proefopstellingen en andere interessante zaken. De toegang is gratis. Er zijn twee excursies gepland: de eerste om 14:00 uur en de tweede om 15:00 uur. Binnenactiviteiten zijn beschikbaar tussen 14:00 en 16:00 uur. Raadpleeg bij slecht weer de website van de KNNV Natuurvereniging Gouda e.o. op https://gouda.knnv.nl voor meer informatie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter