Goede herstart voor Rohda’76

Rohda’76 is het nieuwe jaar goed van start gegaan bij de hervatting van de competitie. De midweekse wedstrijd thuis tegen Siveo”60 wonnen de mannen Arjen Linstra met 4-3. En afgelopen zaterdag kenden de Bodegravers weinig moeite met SPV’81: 5-2. Anders dan de krappe 4-3 overwinning doet vermoeden, was Rohda’76 de bovenliggende partij tegen Siveo’60. De 17-jarige Pepijn van der Have, Vincent Vermeer, Issam el Bouazatti en Vlatko Lazic verzorgden de Bodegraafse productie.

Een paar dagen later hadden de blauwwitten weinig te duchten van SPV’81. De nummer laatst van de ranglijst wist voor de rust nog wel de 1-0 van Vincent Vermeer ongedaan te maken, maar in de tweede 45 minuten schakelde Rohda’76 over op een hogere versnelling. ,,Toen heeft Vlatko Lazic de ploeg op sleeptouw genomen,’’ zag trainer Arjen Linstra als ommekeer in het duel.

Via diezelfde Vlatko Lazic en zijn neef Bojan Lazic liep de thuisclub uit naar 3-1. Vervolgens kwam de ploeg uit Polsbroek nog een keer terug (3-2) voordat Issam el Bouazatti en opnieuw Vlatko Lazic de eindstand op 5-2 bepaalden.

Komende zaterdag 28 januari gaat Rohda’76 op bezoek bij GSV. De wedstrijd in Gouda begint om 14.30 uur.

Issam el Bouazatti duikt op uit de mist en helpt Rohda’76 aan een 4-2 voorsprong. Foto Don van der Meer