Genieten van de geweldige Boreftse eettafel in Rijngaarde

Afgelopen zaterdag was er weer een geweldige Boreftse eettafel in Rijngaarde. Zo’n 50 gasten genoten van een heerlijk driegangen-diner met het thema “Verrassende winterkost”. De vrijwilligers hadden gerechten zoals goulash, geschnetzeltes, zuurkool, wintersoepen, koolsla en diverse groenten geserveerd met rijst of aardappelpuree.


Tijdens het diner was er accordeonmuziek, helemaal passend bij het thema. Het diner werd afgesloten met apfelstrudel met ijs waarbij de vingers werden afgelikt. Een van de gasten sprak zijn waardering uit voor de geweldige avond, waarop een spontaan applaus volgde. Er is weer een nieuwe Boreftse eettafel gepland medio april, houd de verschillende media in de gaten voor meer informatie.


Beeld: Jaap van Muijden 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter