Dansen verbindt: eerste Run Into Dance XL een groot succes dat naar meer smaakt

Dansfilmpjes op TikTok, wie kent ze niet. Korte videoclips van mensen die dansen op populaire nummers of op eigen creaties. Veel van deze filmpjes zijn gechoreografeerd, terwijl anderen improvisatie tonen. Sommige filmpjes worden gemaakt door professionele dansers, terwijl andere door amateurs worden gemaakt. De populariteit van deze dansfilmpjes laat zien hoe inspirerend dansen en verbindend is. Diezelfde passie was te zien afgelopen zaterdag 21 januari tijdens het eerste Run into Dance XL. Georganiseerd door Dansschool Studio Forza en het Evertshuis in Bodegraven.

Maar liefst zes dansscholen uit het Groene Hart, 150 dansers. Van jong tot oud. Van klassiek tot dansen á la Beyoncé op mega hoge hakken. Met als rode draad elkaar als dansschool en -groepen te inspireren. Én natuurlijk het publiek, die zowel ‘s middags als ‘s avonds genoot van twee wervelende dansshows in een uitverkochte zaal.

Het zou zo maar eens het Run Into Dance XXL festival van het Groene Hart kunnen gaan worden. De datum voor de volgende editie staat in ieder geval al in de agenda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter