Zwemloop Triathlon Team Bodegraven

Op zondag 12 maart organiseert het Triathlon Team Bodegraven weer een spannende zwemloop voor triatleten, lopers en zwemmers uit de hele regio. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om jouw zwem- en loopvaardigheden te testen en te verbeteren.


De startlocatie van de zwemloop is Zwembad de Kuil, Sportlaan 1a in Bodegraven. De start is om 08.30 uur. Aanmelden kan via de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) via de wedstrijdkalender op de website  https://www.triathlonbond.nl/meedoen/inschrijving-voor-wedstrijden/. Ook als je geen lid bent van de TTB kun je je aanmelden. De inschrijving sluit op 7 maart.


Er zijn 3 afstanden waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Mini/kids: 250 meter zwemmen (10 banen) + 2,5 km lopen (deelnemers t/m 18 jaar).
  • Achtste: 500 meter zwemmen (20 banen) + 5 km lopen (deelnemers vanaf 16 jaar).
  • Kwart: 1000 meter zwemmen (40 banen) + 10 km lopen (deelnemers vanaf 18 jaar).


Voor meer informatie over de zwemloop, bezoek de website van de TTB Zwemloop ( ttb-bodegraven.nl). We hopen je te zien op 12 maart voor een uitdagende en leuke zwemloop!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter