Tien mooiste foto’s 2022 gezocht

Rijnland zoekt de tien mooiste foto’s van 2022 van en rondom de Rijnlandse sloten, rivieren, dijken, duinen en stranden. Heb jij een mooie foto gemaakt afgelopen jaar? Stuur deze in en wie weet maak je kans op een van de tien cadeaubonnen van Kamera Express ter waarde van € 100,00.

Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met 3 februari. Stuur je foto in via content@rijnland.net of via een persoonlijk bericht (DM) op Facebook of Instagram. Laat ons ook weten wanneer en waar de foto is gemaakt. Een vakjury beoordeelt de foto’s en na 3 februari hoor je of jouw foto geselecteerd is voor de eindronde. De voorwaarden voor de fotoactie vind je hier.

Droge voe­ten en schoon water

De fotoactie is onderdeel van de campagne ‘Waterbewustzijn’, die is gestart om inwoners te informeren over het belang van voldoende en schoon water in hun omgeving. Water speelt een belangrijke rol in Rijnland. Tussen IJmuiden, Amsterdam-West, Gouda en Wassenaar beschermt Rijnland de omgeving tegen overstromingen vanuit zee en vanuit de rivieren. En we zorgen voor schoon en gezond water. Zo zorgen we ervoor dat inwoners veilig kunnen wonen, werken en recreëren.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter