Textielinzameling: maandag 23 januari

Wilt u ook verspilling van kleding tegengaan? Kopen, dragen en weer wegdoen lijkt de norm. Maar we gaan voor meer circulariteit! Daarom zamelt Sympany in Bodegraven-Reeuwijk textiel in. Ze verkopen wat herdraagbaar is. En recyclen wat overblijft. Want we kunnen steeds meer maken van oud textiel. Van poetslap en isolatiemateriaal tot nieuwe garens. Aanstaande maandag kunt u uw oude kleding, zowel herdraagbaar als versleten, aan de straat zetten.

Sympany zamelt het textiel in Bodegraven-Reeuwijk in via textielcontainers. Maar om het u gemakkelijk te maken, haalt Sympany uw oude kleding ook vier keer per jaar huis-aan-huis op. Maandag 23 januari kunt u uw textiel buiten zetten, waarna het in de loop van de dag wordt opgehaald. Met het pakketje met reclamefolders heeft u een Sympany-zak ontvangen. Krijgt u geen reclame in de brievenbus? De Sympany-sticker is ook te downloaden vanaf www.sympany.nl/huis-aan-huis-inzameling. Plak de sticker duidelijk zichtbaar op uw zak met kleding en zet deze maandag 23 januari voor 9.00 uur aan de straat.

Heeft u vragen over de inzameling, neem dan contact op met Sympany via: 030-656 8743. Meer over Sympany vindt u op hun website.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter