Nieuw spreekuur voor mensen met gynaecologische klachten

Huisartsen zien dagelijks patiënten met urogynaecologische klachten op hun spreekuur. Veel van deze klachten kunnen in de eerste lijn worden behandeld, maar niet elke huisarts voelt zich bekwaam en daarom volgen er vaak  doorverwijzingen naar de tweede lijn. In samenwerking met de gynaecologen van het Groene Hart Ziekenhuis en twee regionale kaderhuisartsen urogynaecologie is door Mediis het afgelopen jaar hard gewerkt aan het spreekuur kaderhuisarts (uro)gynaecologie.

Het spreekuur is voor voor mensen met (uro)gynaecologische klachten en vragen rondom anticonceptie. Denk daarbij aan advies op dit gebied, maar ook aan het plaatsen of verwijderen van een spiraaltje. Daarnaast is het spreekuur ook bedoelt vvoor milde verzakkingen en menstruatieklachten, genitale huidklachten en voor SOA’s .

Het spreekuur vindt wekelijks plaats in het Gezondheidscentrum Korte Akkeren in Gouda. Meer informatie is te krijgen via de eigen huisarts.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter