Bij de wethouder aan de muur kunstwerken van Annet Perdijk

Als wethouder met in haar portefeuille cultuur heeft Elly de Vries de muren in haar kamer beschikbaar gesteld als pop-up gallery. Regelmatig zijn er nieuwe kunstwerken te bewonderen van bekende en -vooral ook- minder bekende kunstenaars uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Met succes want niet alleen lopen medewerkers van de gemeente even naar binnen op het moment dat er nieuwe werken zijn te bewonderen. Ook met bezoekers raakt ze regelmatig spontaan in gesprek over dit onderwerp. De komende weken ‘exposeert’ Annet Perdijk aan de muur bij wethouder Elly de Vries in het gemeentehuis.

Als kunstenares wilde Annet haar eigen stijl en signatuur ontdekken in haar werk. Bij haar schilderijen bouwt zij de verfhuid van acrylverf laag over laag op; zo ontstaan diverse effecten in gelaagdheid en doorwerkte composities. De kunstwerken komen tot stand door emoties in kleur en verf te combineren en te laten stromen. De speelse verwerking van kleuren, vormen en structuren leidt tot verrassende eindresultaten. Haar werken zijn meestal groot en robuust van formaat, die vooral kracht en stoerheid uitstralen.

Meer informatie over Annet Perdijk is te vinden op haar website https://www.annetabstractart.nl/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter