Wateroverlast Goudse Schouwburg, maar voorstellingen gaan gewoon door

De schouwburg in Gouda kampte afgelopen weekend met flink wat wateroverlast. In de nacht van vrijdag op zaterdag stonden verschillende emmers op het podium van de grote zaal om de grootste overlast op te vangen. Helaas hield de regen zaterdag niet op in combinatie met een sterke Zuidwestenwind werd de lekkage van grotere omvang, waardoor de voorstelling niet gespeeld kon worden. De rest van het gebouw en de kleine zaal hadden gelukkig geen lekkage, waardoor de voorstellingen die in de kleine zaal gepland stonden op zaterdag en zondag wel door konden gaan.

Maandag zijn er experts geweest en in goede samenwerking met de gemeente, als eigenaar van dit pand, wordt er hard gewerkt aan de schade- en herstelwerkzaamheden. De voorstellingen van Hendrik Groen, Koefnoen en Gelukzoekers op Sumatra die voor komende week op het programma staan, gaan gewoon door.

Foto: de Goudse Schouwburg

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter