Michiel Grauss geïnstalleerd als nieuwe burgemeester Bodegraven-Reeuwijk

In aanwezigheid van van zijn gezin, familie, vrienden en oud-collega’s, de gemeenteraad, het college en tal van andere gasten en inwoners werd vanavond in de Raadszaal van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk Michiel Grauss door de commissaris van de Koning, Jaap Smit, geïnstalleerd als nieuwe burgemeester. Hij had er naar uitgekeken, liet hij in zijn speech weten en omschreef de gemeente als de blauw-groene oase midden in het Groene Hart.

Voorafgaand aan zijn sollicitatie had hij samen met zijn vrouw een fietstocht gemaakt en incognito inwoners aangesproken en was verrast door de veelzijdigheid en gastvrijheid. Grauss staat vooral bekend als een groot verbinder en dat kwam ook naar voren in zijn speech. Een uitgestoken hand van een nieuwe burgemeester die graag aan de hand van de inwoners zijn gemeente beter wil leren kennen en ontdekken.

Afgelopen donderdag spraken we met hem in de Hervormde Kerk in Waarder. Over de mens Grauss, wat voor hem doorslaggevend was om te kiezen voor Bodegraven-Reeuwijk. Of hij een burgervader of meer een burgemeester wil zijn en welke bestuurder hem inspireert?

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp