Lezing “Onderwijs vroeger en nu” in De Spil

Met ingang van februari organiseert dienstencentrum De Spil in Reeuwijk maandelijks een avondje uit. Hierbij richt De Spil zich met name op de ouderen uit de omgeving. De Spil biedt maandelijks een gezellig avondje uit, een gevarieerd aanbod (van lezingen tot muzikale optredens), goedkope toegangskaartjes en een goed bereikbare locatie.

Op woensdag 1 februari gaan we van start met de lezing “Onderwijs vroeger en nu”. Gerard Leijsen, gepensioneerd onderwijzer, neemt u mee in de tijd van onder andere aap-noot-mies, het straffen en belonen en het nuttig handwerken. Daarnaast zal er ook een kleine tentoonstelling zijn van boekjes, oude leermiddelen en schoolplaten.

Iedereen is op 1 februari van harte welkom in dienstencentrum De Spil (Poelruit 12 in Reeuwijk). De zaal gaat open om 19:15 uur. De lezing start om 19:30 uur. Toegang € 3,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee (u kunt zowel pinnen als contant betalen).

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter