Jongen van glas (6+) door poppentheater Jansen & de Boer

Nederland viert het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend met vele leuke, gekke, muzikale en theatrale voorstellingen door heel het land. In het Evertshuis speelt op zondagmiddag 29 januari de prachtige familievoorstelling ‘Jongen van Glas’.

Of je nu 6 of 106 bent, een aanrader voor iedereen die van de magie van theater houdt. Jansen & de Boer maken poppentheater, ontroerend en grappig. ‘De poppen worden echt medespelers op de vloer,’ aldus De Boer. De voorstelling gaat over een jongen die liefdevol wordt opgevoed door zijn moeder. En een hond. Het gaat over vrij zijn, veilig blijven en je dromen volgen.

Het verhaal

Siem is niet van Glas. Dat weet hij zeker, want hij knapt niet als hij in zijn arm knijpt. Als hij stampt op de grond, blijven zijn voeten heel. Toch moet hij van zijn moeder altijd binnen blijven. Binnen achter het glas. Wat als hij buiten kou vat? Of struikelt over de stoeprand? Dan kan zijn moeder al zijn stukjes opvegen. Binnen bij mama kan er gelukkig niets gebeuren.

Niets. Helemaal niets

De voorstelling begint om 14.00 uur en omdat het NATIONAAL THEATERWEEKEND is, kosten tickets slechts € 10,00 (met 2 personen). Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

ZONDAG 29 JANUARI 2023

JONGEN VAN GLAS (6+) door Jansen & de Boer

GENRE: JEUGD & FAMILIE

AANVANG: 14.00 uur

ENTREE: € 10,- (VOOR 2 PERSONEN)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter